Routebeschrijving TivoliVredenburg Utrecht
Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht

 

Met het openbaar vervoer
                                                    
Als je niet in Utrecht woont raden wij je aan om met de trein of bus te komen. TivoliVredenburg ligt op circa 5 min. loopafstand van Utrecht Centraal en Hoog Catharijne.

De dichtstbijzijnde bushaltes zijn:
- Vredenburg, direct naast TivoliVredenburg
- Utrecht Centraal Station, Centrumzijde, op 5 minuten loopafstand.
- Sint Jacobsstraat, 5 op enkele minuten loopafstand
- Neude, op 5 minuten loopafstand

 Te voet vanaf Station Utrecht Centraal

Loop vanaf het perron naar de stationshal en richting winkelcentrum Hoog Catharijne. Ga vanaf het gloednieuwe stationsplein (met het iconische bollendak) Hoog Catharijne binnen en sla bij binnenkomst linksaf. Volg het pad naar rechts (richting H&M en C&A), loop rechtdoor en ga de roltrap af. Kijk links naar buiten en je ziet TivoliVredenburg.

Bij deze route kan gebruik gemaakt worden van roltrappen en liften. De route is ook 's avonds en 's nachts toegankelijk.

 

Auto & Parkeren

Adres voor de routeplanner: Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht.
In de directe omgeving van TivoliVredenburg kun je parkeren in een van de verschillende parkeergarages van Hoog Catharijne (P1 t/m P6). Daarnaast bevinden zich nog een aantal andere parkeergarages op loopafstand (Paardenveld, Bijenkorf/LaVie en Springweg).
Let op: in het centrum/stationsgebied, rondom TivoliVredenburg, werkt navigatie niet altijd goed. We raden je aan om de navigatie uit te zetten.Parkeren bezoekers met een beperking


In de buurt van TivoliVredenburg bevindt zich een aantal parkeergarages met parkeermogelijkheid voor bezoekers met een beperking. De dichtstbijzijnde is parkeergarage P5 Hoog Catharijne, met 16 parkeerplaatsen en een lift. Daarnaast kun je in de buurt van TivoliVredenburg gratis parkeren op parkeerplaatsen voor mensen met een beperking (Varkenmarkt 16 en Bergstraat 54 zijn op korte afstand van TivoliVredenburg). Mochten deze plaatsen bezet zijn, dan kun je gratis op één van de reguliere betaalplekken parkeren. Let op: je mag hierbij niet op plekken gaan staan die gereserveerd zijn voor vergunninghouders.
Let op: in het centrum/stationsgebied, rondom TivoliVredenburg, werkt navigatie niet altijd goed. We raden je aan om de navigatie uit te zetten.