Locatie LADGD 2023

TivoliVredenburg Utrecht

Routebeschrijving TivoliVredenburg Utrecht
Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht

 

TivoliVredenburg is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. TivoliVredenburg ligt op circa 5 min. loopafstand van Utrecht Centraal en Hoog Catharijne.

 

De dichtstbijzijnde bushaltes zijn:
– Vredenburg, direct naast TivoliVredenburg
– Utrecht Centraal Station, Centrumzijde, op 5 minuten loopafstand.
– Sint Jacobsstraat, 5 op enkele minuten loopafstand
– Neude, op 5 minuten loopafstand

 

 Te voet vanaf Station Utrecht Centraal

Loop vanaf het perron naar de stationshal en richting winkelcentrum Hoog Catharijne. Ga vanaf het stationsplein (kijk ook even omhoog voor het iconische bollendak) Hoog Catharijne binnen en sla bij binnenkomst linksaf. Volg het pad naar rechts (richting H&M en C&A), loop rechtdoor en ga de roltrap af. Kijk links naar buiten en je ziet TivoliVredenburg.

 

Bij deze route kan gebruik gemaakt worden van roltrappen en liften. De route is ook ’s avonds en ’s nachts toegankelijk.

 

Auto & Parkeren

Adres voor de routeplanner: Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht.

In de directe omgeving van TivoliVredenburg kun je parkeren in een van de verschillende parkeergarages van Hoog Catharijne (P1 t/m P6). Daarnaast bevinden zich nog een aantal andere parkeergarages op loopafstand (Paardenveld, Bijenkorf/LaVie en Springweg).

 

Let op: in het centrum/stationsgebied, rondom TivoliVredenburg, werkt navigatie niet altijd goed. We raden je aan om de navigatie uit te zetten en de borden te volgen.

 

Parkeren bezoekers met een beperking

In de buurt van TivoliVredenburg bevindt zich een aantal parkeergarages met parkeermogelijkheid voor mindervaliden. De dichtstbijzijnde is parkeergarage P5 Hoog Catharijne, met 16 mindervaliden- parkeerplaatsen en een lift. Daarnaast kun je gratis parkeren op mindervalidenplaatsen in de buurt (Varkenmarkt 16 en Bergstraat 54 zijn op korte afstand van TivoliVredenburg).

Met een gehandicaptenparkeervergunning van de Gemeente Utrecht is het ook toegestaan om gratis te parkeren op plekken waar betaald parkeren. Behalve op plekken met het bord ‘Vergunninghouders’. Deze parkeervergunning is gratis aan te vragen, ook als je buiten Utrecht woont.

 

Zie ook de site van TivoliVredenburg voor de laatste info https://www.tivolivredenburg.nl/bezoek/route/

 

Looproutes naar TivoliVredenburg en ligging parkeerplaatsen: